Logistic Coordinator - Inkoop

Job description

In het kader van onze groei en centralisatie van logistieke activiteiten in onze vestiging te Brugge zijn wij op zoek naar een Logistics Coordinator (M/V).


Functiebeschrijving

Je zorgt voor de inkoopbestellingen en de opvolging ervan in ons ERP Systeem Navision;

Je hebt dagelijks contact met leveranciers ivm het inkopen van goederen voor o.a. onderhoud en depannages;

Je neemt regelmatig deel aan het overleg met de service afdeling;

Je biedt ondersteuning aan de transitie van het magazijn van Anderlecht naar het magazijn van Brugge. Voor verplaatsingen naar het magazijn te Anderlecht voorzien wij een poolwagen;

Je staat ook tevens paraat voor vragen van techniekers en projectleiders omtrent leveringen;

Indien er zich problemen voordoen, zorg je er door je hands-on mentaliteit voor dat die snel kunen worden opgelost;

Je beheert, samen met je logistieke collega’s, deze gehele goederenflow in het ERP systeem Navision en kijkt uit naar efficiëntie en optimalisatie;

Je zorgt voor een piekfijn en georganiseerd magazijn. Je houdt van orde en netheid op de werkvloer en houdt steeds rekening met de geldende veiligheidsvoorschriften.


Aanbod

Werken bij Stanley Black&Decker betekent leuk en uitdagend werk in een actieve werkomgeving met een positieve sfeer. De kernwoorden integriteit, klantgerichtheid, respect en verantwoordelijkheid kenmerken onze bedrijfscultuur. Als een hecht team bundelen we onze ideeën en werken we samen aan continue verbeteringen. We zijn toonaangevend en om dat te blijven, zetten we sterk in op opleidingen van onze mensen en groeikansen binnen onze organisatie. In onze omgeving oefen je je job uit met grote zelfstandigheid met veel ruimte voor initiatief. 

Een interessante functie in een regionale vestiging van een internationaal bedrijf met nog heel wat groeipotentieel. We bieden naast een functie in vast dienstverband, leuke collega’s en toffe werksfeer, een marktconform salaris. Je kan ook rekenen op een aantal extra-legale voordelen zoals maaltijdcheques, ecocheques, groepsverzekering en hospitalisatieverzekering en 12 extra ADV dagen. 

Job requirements

  • Je spreekt vloeiend Nederlands en je kunt een vlotte communicatie opzetten in het Frans en Engels (zowel mondeling als schriftelijk).
  • Je hebt al eerder ervaring opgedaan in een logistieke omgeving en je hebt de inzichten in de verschillende facetten van de goederenstroom.
  • Ervaring met een ERP pakket is vereist. Indien je met MS Navision reeds gewerkt hebt, is dit een absolute meerwaarde.
  • Je werkt nauwkeurig, goed georganiseerd en bent hands-on ingesteld.
  • Je bent collegiaal en houdt ervan om in een klein team te werken met oog op een klantvriendelijke dienstverlening naar een grote organisatie.
  • Je werkt vanuit ons filiaal te Brugge.
  • Je zal werken binnen kantooruren (8u30 tot 17u30).

Stanley Black & Decker is een wereldwijde leverancier van werktuigen en opbergsystemen, commerciële electronische beveiliging en bevestigingssystemen met unieke goeiplatformen en een record van continue groei in meer dan 100 landen. We kennen een zeer rijke geschiedenis sinds 1843. Ons doel is steeds simpel en duidelijk geweest: het voorzien van gereedschappen en oplossingen die ons het leven gemakkelijker maken. Of het nu gaat over een hamer die met volle kracht op gewicht kan slaan zonder druk uit te oefenen op de armen, een deur die opengaat door ernaar te kijken of een toolbox die intelligent genoeg is om een niet gebruikt stopcontact te vinden in een hangar, onze producten hebben steeds een grote impact gehad op ons dagelijks leven. We staan voor verantwoording, integriteit, respect, snelheid, visie en grenzeloos zijn.

STANLEY Security, onderdeel van Stanley Black & Decker, is de wereldleider op het gebied van commerciële elektronische beveiliging voor toonaangevende retailers, scholen, ziekenhuizen, overheden, financiële instellingen, luchthavens en meer. Onze innovaties bieden de beste oplossinging tegen inbraak en brand door middel van videobewaking, toegangscontrole en monitoring.

Voor meer gedetailleerde informatie, raden wij jou aan om volgende links te bekijken:

Globale website: https://www.stanleyblackanddecker.com/our-businesses/security  

Lokale website:  https://www.stanleysecurity.be/